Repris – Webbinarium om mallar för dokumentation avseende ”Användning och kontroll av trycksatta anordningar(AFS 2017:3)”

Sveriges kyrkogårds- och krematorieförbund (SKKF) i samarbete med Föreningen Sveriges Krematoriepersonal(FSKP) bjuder in alla krematoriehuvudmän i landet och övriga med anknytning till krematorieverksamheten till ett webbinarium om mallar för dokumentation avseende ”Användning och kontroll av trycksatta anordningar(AFS 2017:3)”.

Webbinariet är ett led i det arbete båda organisationerna som organiserar krematorieverksamheten i Sverige gör för att stödja krematorieverksamheten i den aktuella frågan som föreskriften för trycksatta anordningar medför. Under webbinariet kommer de mallar som tagits fram för ändamålet presenteras och lanseras. Mallarna finns därefter tillgängliga på www.skkf.se som en medlemsförmån till alla landets krematoriehuvudmän. Medlemsnytta när den är som allra bäst! Webbinariet kommer äga rum enligt följande:

Repris: 10 januari 2024
Tid: 14.00 – 16.00
Länk till webbinariet – ingen föranmälan krävs

OBS: Har ni redan nu frågor ni undrar över avseende mallarna i synnerhet eller AFS 2017:3 i allmänhet så skicka dem till mattias.elofsson@skkf.se så förbereder vi svaren till er innan webbinariet.

Mallar som presenterades på webbinariet 13 december 2023 (högerklicka och ”spara länk som…”)
Alternativ Drop-boxlänk till mallarna
(Har ni problem med att ladda ner mappen så skicka en e-post till mattias.elofsson@skkf.se)