Podd, Tidningen Kyrkogården

Kyrkogårdspodden från SKKF

På grund av sjukdom ligger podden tillfälligt nere. Men det går givetvis bra att lyssna på de avsnitt som redan finns ute.

Lyssna på Kyrkogårdspodden från SKKF!

• Nu kan du lyssna till Kyrkogårdspodden från SKKF. Det första avsnitten finner du nedan, och fler kommer att publiceras här under våren och hösten.
• Du kan lyssna på den här sidan, eller via de stora poddplattformarna.
• Du kan söka direkt på ”Kyrkogårdspodden” där du normalt lyssnar på poddar, eller använda någon av de här länkarna för att komma rätt direkt.
Tidningen Fokus uppmärksammar Kyrkogårdspodden tillsammans med poddar från Sveriges Radio, Expressen, Axess och Svenska Dagbladet.Itunes/Podcaster,
Spotify,
Soundcloud, och
TuneIn.

Kom ihåg att även klicka på knappen för att prenumerera på den plattform du använder – då missar du aldrig ett enda avsnitt av Kyrkogårdspodden.
• Lägg också gärna några saker på minnet:
– webbadressen är www.kyrkogardspodden.se (då hamnar du alltså här igen om du klickar),
– och e-postadressen för tips, tankar och reaktioner är podd@kyrkogarden.com.

 


Kyrkogårdspodden – #003:
• Mattias Elofsson är SKKF:s kyrkogårdskonsulent. Han tar i det här avsnittet med lyssnaren till Norra Begravningsplatsen i Solna för att berätta om biologisk mångfald. Ronny Holm gör oss klokare vad gäller titlar på gravvårdar, och radiomannen Ingvar Storm berättar om hur samhällsutvecklingen sätter spår innanför bogårdsmuren.Kyrkogårdspodden – #002:

• Radiomannen Ingvar Storm om fåglarna kyrkogårdarna och i mytologin. Vi tar även sikte på sentenserna på gravstenarna med hjälp av Ronny Holm, och så lite om ”Olle i Skratthult” också.Kyrkogårdspodden – #001:

• Om vikingarnas båtgravar, symbolernas betydelse och varför vi besöker kyrkogårdar.Kyrkogårdspodden – #000:
Först:
En liten kort presentation av vad Kyrkogårdspodden vill.Stay Tuned!

/Johan Lindstén
 redaktör och producent
för Kyrkogårdspodden och
tidningen Kyrkogården