annonsera, Podd, Prenumerera, Tidningen Kyrkogården

Tidningen Kyrkogården

Tidigare utgåvor Korsordslösningar Kyrkogårdspodden Annonsera

 

Nästa Kyrkogården – #3-2024 – kommer den 10 juni.

Kyrkogårdspodden är tillsvidare vilande. Men det går bra att lyssna på de tre första avsnitten ”där poddar finns”, eller följ länken här nedan

• Del tre kom ut i början av juni, och tar avstamp i biologisk mångfald på kyrkogården. SKKF:s kyrkogårdskonsulent Mattias Elofsson lotsar lyssnaren till den kedja som håller livet … vid liv. Läs mer om innehållet och hur du lyssnar här.
• Det andra avsnittet kom ut i början av maj – ett spännande samtal om fåglar och kyrkogårdar med radiomannen Ingvar Storm.
• Lyssna till det första avsnittet av sex under året. Lyssna i lurarna på jobbet eller på väg till eller från när du är på väg.
• Det är redaktionen för tidningen Kyrkogården som producerar den och innehållet kommer att vara helt unika reportage för podden, likväl som längre versioner av papperstidningens skrivna innehåll.
• Du lyssnar enklast via Spotify eller Podcaster – sök efter ”Kyrkogårdspodden”. Klicka också på prenumerera-knappen, så att du inte missar något avsnitt när de släpps.
• Adressen till podden är www.kyrkogardspodden.se. Gå dit och läs mer redan nu.

Tipsa redaktionen

Redaktör för tidningen Kyrkogården är Johan Lindstén. Hör gärna av dig med både tips och synpunkter per e-post till red@kyrkogarden.com eller på telefon 070–639 50 60.

Enkäten

Du som läser Kyrkogården kan medverka i en enkät om vad du tycker om tidningen. Det är anonymt, tar bara några minuter och handlar om både det redaktionella innehållet och annonserna. Tidningen Kyrkogårdens enkät.

Prenumerera på tidningen Kyrkogården

Tidningen Kyrkogården ingår i SKKF:s medlemsavgift. Prenumerationspriset är för medlemmar är 325 kr. Ickemedlemmar betalar 430 kr. Enstaka lösnummer kan rekvireras från SKKF:s kansli. Skicka ett mejl till Malou Ravelin för förfrågan.

Annonsera i tidningen eller här på SKKF:s webbplats

Kyrkogården riktar sig till alla som är engagerade i kyrkogårds- och krematorieverksamhet. Varje nummer av tidningen Kyrkogården når mellan 8.000 och 10.000 läsare.
Läs mer om annonsering i Kyrkogården och här på SKKF.se.

Kontakta redaktionen

Redaktör: Johan Lindstén, 070–639 50 60, red@kyrkogarden.com.
Chefredaktör och ansvarig utgivare: Dennis Jansson, vd SKKF.


Dessa platser har tidningen skrivit om, bland annat …

Sedan #4 2018 av Kyrkogården har tidningens redaktion skrivit om följande platser.
• Klicka på respektive kors-knapp och se vad det handlar om.
• Notera, att Stockholm inte är med i denna sammanställning.